Інтерв'ю Дніпро TV про культуру патчів
   17/05/2024 11:34:43

Інтерв'ю Дніпро TV про культуру патчів

Подивіться інтерв'ю власника компанії Brand Element, Владислава Боброва, про культуру патчів в Україні!

Невід'ємною ознакою приналежності до кагорти найкращих до збройних сил України є шеврони. Загалом якщо йдеться про шеврони, то перше, що спадає на думку - це військові та працівники силових структур. Справа в тому що ці характерні нашивки на одязі широко використовувалися військовослужбовцями ще в XIX столітті, про це свідчать портрети або фотографії, що дійшли до наших днів і елементи форми, що збереглися. Крім цього шеврони застосовувалися і у вужчому значенні: вони допомагали відрізнити свою зброю від озброєння противника. В українських Збройних Силах раніше вони не відрізнялися різноманітністю та були стандартного зразка, однак, з початком АТО з 2014 року почали з'являтися нові добровольчі батальйони, військові організації, підрозділи, які отримали свої нарукавні знаки. І саме у нашому місті, що дуже приємно повідомляти нашим глядачам, розташоване підприємство по виробництву патчів та шевронів, яке робить свою продукцію настільки якісно, що неодноразово отримували і подяки і відзнаки за сумлінну роботу. Представник і власник компанії Brand Element Владислав Бобров у нас в ефірі і зараз ми дізнаємося все!

- Насправді ми трішки більше мабуть знаємо, ніж наші глядачі, тому що ми бачили і сюжет, який робив наш колега, і бачили матеріал, який він привіз з вашого виробництва. Я була вражена! Мені здається це нанотехнології, та до космосу так не готуються, як ви робите свої шеврони! Давайте докладніше про це погоговоримо. Розкажіть, будь ласка, про особливості вашого виробництва.

- Як ви знаєте, давайте спочатку, є патчі які були або шеврони які були раніше - це були вишиті шеврони, а в нас нова технологія - це гумові патчі, ПВХ патчі. От ми саме виготовляємо ці патчі. Це досить складний процес виготовленні таких шевронів але е насправді ту якість, яку ми можемо дати споживачу, вона набагато краще ніж те, що вишивали раніше.

- Якість мабуть більш важлива для звичайних людей, а саме для військових, вони взагалі звертають увагу на якість шевронів, чи вони мають якісь інші критерії? Чому саме купують наприклад у вас?

- Знаєте, на якість звертають увагу всі: військові - це ті самі люди і ті самі споживачі, які використовують патчі. ПВХ патч – довготривалий, його можна використовувати під дощем,  він не тріскається, нитки в нього не не розлазяться, він зберігає свій колір, він не вигорає на сонці, немає в нього такого стану. Коли ти його забруднив, можна просто там помити патч під водою і він знову буде чистий, як новий. Плюс деталізація, яку ми можемо робити на ПВХ патчах. Ви ніколи не отримаєте такого саме в вишивці.

- Скажіть, будь ласка, пане Владиславе. Я тільки вчора була в одному з військових магазинів нашого міста, була свідком того, як два друга військових купували собі шеврони. Один захотів купити гумові погони, на що продавець йому сказав, що треба замінювати всі шеворони, щоб було красиво. Він погодився, він приділів цьому велику увагу і час обираючи, а поруч стояв хлопець, який дуже шукав шевроні, які були пов'язані з його діяльністю, він оператор дронів. Йому треба було щось, що було з цим пов'язане. Я так розумію що є тренди у військових, якби це дивно не звучало, така страшна річ війна але опікується своїм зовнішнім виглядом, бути модними, бути і кумедними навіть в якійсь ситуації. Дійсно, мабуть і Ви мабуть помічали те.

- Сто відсотків є тренди, вони йдуть постійно. Кожен хоче виділятись, якщо це люди, які там займаються аеророзвідкою або працюють з дронами, то вони завжди на свій одяг чіпляють патчі які символізують саме роботу з дронами або це можуть бути якісь патчі саме для них, вони можуть бути навіть кумедними, бо війна - це ж і про, без гумору взагалі нікуди, тому тренди є завжди. В нас є патчі лінійки “ДВІЖ, ми робимо патчі, які символізують спецоперації, та які ми хочемо закарбувати в пам'яті через патч. Тому в нас є там авторські патчі, такі як ДВІЖ Вишки, коли була спецоперація Вишки Бойка, патч пам'ятний про визволення Херсону, патч про 10 років оборони Авдіївки.

- Якщо ми говоримо про дизайн, як взагалі беруться та звідки ви вигадуєте можливі ідеї для шевронів?

- Дивіться ми, як виробнича платформа, працюємо з дизайнами з якими до нас приходить клієнт, тобто у клієнта може вже бути свій готовий дизайн, він до нас приходить і каже: ”я хочу виготовити патч за таким дизайном”. Але є люди в яких немає дизайну, тому в нас в штаті є декілька дизайнерів, які можуть допомогти клієнту зробити дизайн за його власним побажанням. Тобто він може надати або рукописний ескіз, надиктувати голосове повідомлення, що він хоче бачити, який це має бути розмір, що на ньому має бути зображене і наш дизайнер втілює цю ідею в життя.

- Я можу купити у вас один шеврон, чи треба замовляти партію?

- Ви можете в нас купити один шеврон, з тих, які є в продажі в нас на сайті. Але якщо ви звертаєтесь до нас з розробкою власного патчу, то ми приймаємо замовлення лише від 100 штук.

- Ми знаємо, що рік тому, Ви ще шили одне, потім настала черга шевронів. Що буде далі?

- Слухайте, в нас є плани, ми плануємо, по-перше, розвивати цей наш напрямок бізнесу, тому що запит у суспільства є і виготовлення ПВХ патчів це досить складний процес. Тобто ми не можемо зробити 5 000 штук в день. Це складний процес і для того, щоб нам розширюватись і робити більше, то ми закуповуємо додаткове обладнання, наймаємо додаткових людей, з цим є наразі складності, тому в цьому сенсі ми рухаємось і розвиваємось. Але також у нас є там плани на нову лінійку, яка також набирає популярності у військових, вона саме іде з заходу до нас і вона набирає зараз популярності, не буду казати поки що це, але в нас це в планах. Ми зараз дуже активно над цим працюємо.

- Ох ця невідомість, тепер будемо ламати голову, про що Ви говорите. Але Ви кажете, що є проблема з кадрами?

- Проблема з кадрами є і дуже велика. Проблема з кадрами саме чоловіків, тому що є процеси, де ми не можемо замінити чоловіків на жінок і наразі з цим дійсно велика проблема.

- Шановні глядачі телеканалу Дніпро TV, це -  унікальна можливість просто зараз здобути собі нову роботу, може і отримати якусь нову професію! Компанія Brand Element по пошиттю шевронів та патчів шукає собі співробітників, правильно я кажу?

- Так ми відкриті, є наші контакти на сайті, пишіть нам, дзвоніть, ми дуже раді співробітнику!

- Я вважаю що це буде гарною крапкою в нашій розмові. Дуже дякуємо що Ви до нас завітали, бажаємо Вам процвітання, нових ідей, нових втілень цих ідей і нехай Ваша продукція радує і приносить радість замовникам, ми бажаємо вам гарного дня!

Владислав Бобров - власник компанії Brand Element був з нами в Ранку на Дніпро TV.

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб забезпечити вам найкращий досвід роботи на нашому сайті