Екскурсія на наше виробництво
   15/05/2024 10:26:59

Екскурсія на наше виробництво

Виготовлення патчів відбувається у кілька етапів. Дизайнер розробляє макет, автоматизовані прилади заливають основу, а люди - відшивають. Це все про створення шевронів та патчів. Дніпровське підприємство стало найкращим в Україні з виготовлення патріотичної фурнітури:

За моєю спиною Ви можете побачити матриці. Це - перший етап народження патчів, з чого все починається: з того, що ви нам надаєте якусь ідею, ми беремо цю ідею і для того, щоб створити будь-який патч - ми робимо матрицю”.

Владислав Бобров охоче водить нас по своєму підприємству, чоловік виготовляє шеврони та патчі. Сьогодні ми разом дізнаємось з чого складається процес створення патріотичної фурнітури. Шеврон - це нашивка, що зазвичай має форму щита або гаслаю. Вони використовуються для позначення звань або при надлежності до певних організацій. А от патч - це нашивка, що часто має вишитий або аплікаційний дизайн.

Ось таку матрицю, ми її можемо робити в залежності від складності, як там за чотири, шість годин або матриця може робитись там одну, дві, три доби і більше. От я можу до речі зараз показати, в нас є матриця одного з клієнтів, щоб ти розумів, які можуть бути розміри матриці”.

Після підготовки матриці, ми переходимо в наступний цех - у таємну кімнату, де відбувається процес відлиття основи у форми.

Так це наш там основний цех, де ми виготовляємо наші патчі. Зараз якраз ми цю матрицю поставимо на верстат і покажемо процес, як це все буде відбуватись”.

Робота дуже точна, найменша помилка призводить до переробки виробу.

Ось даний патч робиться в три запікання, от зараз якраз ми відлили перший шар, він в нас іде в піч, запікається, потім ми його дістаємо, заливаємо другий слой, так само розташовуємо його в піч і третій слой, вже фінальний, коли ми заливаємо основну сировину.

Ми кладемо патч в вакуумний стіл, в якому робиться вакуум, мінус одна атмосфера і можна тут подивитись, ви бачите бульбашки - це витягується повітря з шеврону, для того, щоб отримати на виході максимально якісний продукт.

Це вже процес фінальний, коли ми дістаємо вже готові шеврони з матриці. Ось так народжується ПВХ патчі”.

Далі, на готовий виріб, пришивається липучка. Хоч і працюють люди, але все автоматизовано.

Це в нас майже фінальний етап перед відправкою - пришивка велкро. Вона в нас відбувається також на автоматизованих верстатах, зараз якраз ви бачите той самий патч, який ми з вами виготовили. Ми до нього пришиваємо велкро. Все, шеврончик з нашитою валкою!

Усі готові шеврони та пачі потрапляють на склад готової продукції.

Це - те місце, звідки вже готові замовлення наш клієнтів вже відправляються, тобто вони пакуються тут, збираються і ви можете побачити - це вже замовлення, які лежать і вже готові до відправки”.

Підприємство працює з 2022 року, для створення фурнітури задіяно півсотні людей, виробництво співпрацює з мілітарі комьюніті, магазинами та особисто спецпідрозділами та батальонами.

Коли ми розпочинали, вчились, ми робили перші зразки - українські прапори. На них пішов запит у суспільства, потім - запит на шеврони”.

Раніше були звичайні однотипні шеврони, втім зараз пішла хвиля креативу.

Перші замовники це знаєш коли ти відкриваєш тільки замовлення, а потім до тебе приходить клієнт який замовляє в тебе там одразу 100 пачів. Ти такий думаєш: ніічого собі сто пачів, крутяк! Ну а зараз ми там виготовляємо і тиражі там по тисячі по дві по пять тисяч штук, тобто ми розвиваємось.

Наразі підприємство розвивається і мріє про розширення команди, тож чекають усіх бажаючих працювати над створенням патріотичних шевронів та патчів!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб забезпечити вам найкращий досвід роботи на нашому сайті