Інтерв'ю Brand Element про виробництво ПВХ шевронів та нашивок
   18/06/2024 23:23:36

Інтерв'ю Brand Element про виробництво ПВХ шевронів та нашивок

Інтерв'ю власника компанії Brand Element, Владислава Боброва, про виробництво шевронів у нашій компанії!

Шеврони в армії завжди мали важливе значення, особливо для ідентифікації підрозділів та службових звань. Проте останніми роками вони стали ще й своєрідним модним аксесуаром, який дозволяє військовим висловлювати свою індивідуальність та патріотизм.

Починалось все з того, коли приїхало обладнання, нам треба було вчитись з ним працювати. Ми робили перші формитоді був тренд на українські прапори, і ми почали з українських прапорів. Перші наші формиякі ми робили це були українські прапори, тризуби. Це – перші шеврони, які ми показали нашим клієнтам.

Одним із основних трендів у дизайні шевронів є використання високоякісних матеріалів та новітніх технологій, шеврони стали більш деталізованими, що робить їх не лише функціональними, а й привабливими.

За обсягами виробництва ми зараз - найбільша компанія яка виготовляє ПВХ патчі. Наші шаврони Ви можете побачити майже у всіхце і бригадице і military community, це і такі видатні особи як Karaya(льотчик), libkos, Любомир Левицький та для інших багатьох підрозділів там PSDinfoMilitarist. Це великі клієнти з якими ми співпрацюємо

Компанія також приймає індивідуальні замовлення. Можна створити ПВХ пач за власним дизайном, навіть на основі рукописного ескізу.

Я, як власникдуже люблю працювати з Militarist, тому що їм також цікаво робити складні проекти. Можна сказатищо за завдяки Militarist ми і розвивали технологію 3D тому що вони один і основних наших замовників і просили: “нам треба ось такий продукт”.

Наші конструктори не вміли цього робити, але ми так step by step, крок за кроком навчалась і робимо складні патчі. Мене драйвить складне: менеджери вже працюють самостійноа я підключаюсь лише коли є якісь цікаві замовлення, в яких треба моя участь.

Ми робили для Макса Кільдерова два величезних шеврони, один з них  майже 60 см. Для того, щоб його виготовити нам треба було повністю переналаштувати піч, змінити її, щоб вона там синхронно відкривалась, синхронно виїжджала. Тобто це складний процес заради якого нам потрібно було тут багато процесів поміняти. Ось такі штуки мене дравлять.

Мені дуже подобається оцей патч LyfestyleМи його розробляли у колаборації з нашим клієнтом Sanchi. Це патч, який демонструє дві сторони життя: сторону цивільних і сторону військовихПатч символізує те, що цивільні не можуть без військових, а військові не можуть без цивільних, це  симбіоз. Тут якраз зображена наша компаніядівчина, яка чіпляє патч саме військовому. Для мене це найулюбленіший патч, я завжди ношу його з собою, він такий знаковий саме для нас.

Шеврони та патчи не лише виконують важливу функцію ідентифікації в армії, а й стали способом самовираження та підтримання бойового духу.

Тренди з'являються кожного місяця: відбувається якась знакова подія і виробники хочуть закарбувати через патч це в пам'яті. Постійно з'являються нові патчі з ідеями, з якимись подіямиякі були пам'ятні і ми це намагаємось робити. Також ми намагаємось ускладнювати наші патчі ми робимо їх 3D, ми робимо їх об'ємними, для того, щоб він був тактильно приємний на дотикщоб він вирізнявся серед конкурентів. Це насправді дуже круто. Знаєте, артилерія дуже любить робити якісь свої там патчі з зображенням артилерії, в операторів дронів свої патчі – дрони, сухопутні війська або морські також роблять якісь свої цікаві патчі.

В нас наразі патч для амфібійдля наших спецоперацій які відбуваються на воді та під водою. Він якраз буде презентований на наступному тижнівін дуже цікавий, об'ємний, 3Dкрутий і я дуже його раджу.

Завдяки інноваційним підходам компаній ці маленькі деталі стають виразом індивідуальності та патріотизму, незважаючи на суворі стандарти уніформиПВХ патчі дозволяють військовим залишатися в тренді та відчувати свою унікальність.

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб забезпечити вам найкращий досвід роботи на нашому сайті